Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Farstrup 5910 otiumstol

11.995,00 kr.
Inkl. moms

Farstrup 5910 otiumstol er en flot klassisk, ergonomisk og tidsløs seniorstol fra danske Farstrup stole fabrik. Denne model med gråblå polstring er en del af Farstrups Quickship sortiment. det vil sige den produceres løbende på fabrikken, klar til hurtig levering til dig. Kvaliteten er selvfølgelig samme høde standard som på alle deres andre stole. 

Stolen kan vælges med stel i formspændt bøg- eller egetræ, begge lakeret med lysnet lak. Polstringen er en slidstærk polyester tekstil i en mørk grå/blå farve, der har en høj slidstyrke.

Farstrup 5910  otiumstol er en god rummelig stol med en god sædebredde på 54 cm, der passer de fleste. Sidehøjden på denne stol kan derimod tilpasses fra min. 30 cm helt op til 51 cm. Derfor kan både lave som høje personer, sidde godt i denne stole.


Tilpasningen af stoleben foretages på de færdige Quickship modeller, uden betydning for leveringstiden. Med stolen følger også en dejlig nakkepude, der kan justeres i højden. Ønsker du en lækker fodskammel med praktisk indbygget magasin - kan dette tilkøbes.

Farstrup 5910 otiumstol findes også i en smal model, og kan tilpasses i forhold til f.eks sædedybde. Kontakt os nærmere hvis der er behov for en særlig tilpasset stol. 

Leveringstid: Quickship model 5-10 hverdage

Speciel design leveringstid ca. 6 uger

Du kan få tilpasset og designet denne stol efter ønske, kontakt os for muligheder.

Stelfarver:
Fodskammel:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

403 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 11.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 403 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 14.479 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,42%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
: FA-5910-100
Forside Otiumstole

Mål:

  • Højde:115cm
  • Bredde: 71cm
  • Sæde dybde: 49 cm
  • Sæde bredde: 54 cm
  • Siddehøjde: 47cm (min 30cm max 51cm)

FA-5910-100

Produkt information

Materiale stel
Bøg eller eg med lysnet lak
Polstring
Capture grå/blå polyester
Betjening
Glidebeslag
Max vægtbelastning
128 kg
Montage
Er fuldt monteret ved ankomst

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk