Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Farstrup Nobel otiumstol

14.995,00 kr.
Inkl. moms

Farstrup Nobel otiumstol er en virkelig smuk seniorstol. Dens slanke og næsten ædle udtryk, gør den til noget helet særligt. Nobel stolen er til dig der sætter pris på snedkerhåndværk i verdensklasse, hvor træets unikke linjer træder i karakter. 

Nobel er en stol hvor der i højeste grad er blevet kælet for detaljen, og samtidigt er gjort en dyd holde alt snorlige. Farstrup Nobel otiumstol er ikke bare en fryd for øjet, men også fantastisk at sidde i. Med en god fast koldskum der ikke taber pusten, og et højt dejligt ryglæn der giver god støtte i mange timer.


Denne model er en del af Farstrup's Quickship sortiment. Det vil sige, stole der står klar og færdigproducerede og klar til hurtig levering. Stellet er i massivt egetræ med en lysnet lak, sæde og ryg er polstret med Capture fra Gabriel. 85% uld og 15% polyamid. Denne tekstil har en usædvanlig høj slidstyrke, hvilket gør at den også kan bruges i offentlige miljøer.

Leveringstid: Quickship model 5-10 hverdage

Fodskammel:
Antal:

Vis finansiering
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

489 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 14.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 489 kr. Samlede kreditomk. 2.574 kr. Samlet tilbagebetaling 17.569 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,12%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
: Far_NO-100
Forside Otiumstole

Mål:

  • Bredde: 69 cm
  • Højde: 116 cm
  • Dybde: 72 cm
  • Siddehøjde: 47 cm (min 30. cm - max 53,5 cm)
  • Sædebredde: 54 cm
  • Sædedybde: 48 cm

Far_NO-100

Produkt information

Materiale stel
Massiv eg - lysnet lak
Størrelse
Medium
Polstring
Capture 4201 grå
Betjening
Betjening med gasfjeder

Specifikke referencer

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk