Seniorkomfort.dk Komfort, kvalitet og personlig omsorgsfuld kundebetjening er vores nøgleord                                                              
Seniorkomfort.dk bruger cookies, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder. Hvis du klikker på krydset på venstre side, accepterer du vores brug af cookies.

Indendørs rollator

Lets Go indendørs rollatoren er igen et eksempel på flot og banebrydende design fra svenske TrustCare. Det er en særdeles fin og elegant lille rollator, der er let kan manøvrere rundt selv i små rum som toilet eller køkken. Lets Go rollatoren fås både i mere klassiske lakerede stel, og i den flotte model med stel i lakeret bøgetræ. Rollatoren har små gummihjul egnet til indendørs brug, og kommer med en praktisk transportbakke. Det bløde bøjlehåndtag kan let justeres i højden, så det passer præcis til dig.  Bremsen er installeret ligeledes som en bøjle pralet med håndtaget, der går den let og hurtigt i brug. Den kan også betjenes med bare én hånd. 

Når du ikke bruger din Lets Go rollator kan den let og hurtigt foldes sammen, og forbliver stående i oprejst stilling.

Super smart indendørs rollator i let design. Med denne rollator kan du nemt komme omkring, selv i mindre stuer og køkkener - og stadig føle dig sikker. Med de små praktiske hjul og den praktiske bakke med kurv under, kan du fragte kaffekoppen eller strikketøjet med dig rundt. 

Jaguar Supreme er med et praktisk bøjlehåndtag, så den også kan styres med en hånd. Under håndtaget findes bremsen, som låses ved et lille klik. Supreme modellen er med stel med træ look og hvid, samt fin bakke også i træ. Til dig der sætter pris på det naturlige design. 

Med rollatoren følger udover afsætningsbakke en aftagelig taske. Rollatoren bremser på 2 af de fire hjul. Den er produceret i letvægtsmaterialer og kører derfor ekstremt nemt, uden at virke ustabil. Den er dog kun beregnet til indendørs brug.

Jaguar Supreme bestilles direkte ved forhandler og sendes til dig i løbet af få dage. Du får dermed en billig fragt.

Leveringstid: 1-3 dage

Menu
Luk
Kurv
Luk
Tilbage
Konto
Luk